Tampereen Ilveksessä puhaltavat uudet tuulet, kun seura tiedotti torstaina, että urheilutoimenjohtaja Kari Heikkilä, 58, ei jatka maaliskuun jälkeen tehtävässään.

Heikkilä paljasti, että haluaisi edelleen valmentaa. Hänellä on valmennuskokemusta KHL:stä, SHL:stä sekä Rauman Lukosta, missä hän valmensi viime kaudella.

– Oli kunnia olla mukana rakentamassa Ilveksen urheilupuolen tulevaisuutta. Samalla näin läheltä sen positiivisen muutoksen, joka seurassa käynnistyi omistajanvaihdoksen jälkeen reilu vuosi sitten. Ilves on matkalla oikeaan suuntaan. Syksyllä sovimme, että pestini kestää kuluneen kauden loppuun. Valmentaminen jääkiekon parissa kiinnostaa minua edelleen, Heikkilä kommentoi tiedotteessa.

Seuran sisällä tapahtuu isoja muutoksia, kun urheilutoimenjohtajan tehtävät siirtyvät Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalon harteille. Jalo mainitsi, että muutos voi jatkua pitkälle.

– ”Kake” on ollut tärkeä palanen urheilupuoltamme kuluneella kaudella. Haluan kiittää hänen panoksestaan Ilveksessä ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa uusiin haasteisiin. Toistaiseksi emme ole täyttämässä urheilutoimenjohtajan paikkaa. Katsomme rauhassa, miten asian kanssa etenemme. Ensi kauden joukkueen rakentaminen jatkuu kuitenkin suunnitellusti, Jalo kertoi.