Yön NHL-kierroksella tulokasseura Vegas Golden Knights sai vieraakseen läntisen konferenssin jumboseura Arizona Coyotesin. Isäntien vaikea maaliskuu sai jatkoa, kun Kojootit voittivat maalein 3-2.

Arizonan maalilla pelannut Antti Raanta osoitti jälleen, että hän ansaitsee uuden rahakkaan jatkosopimuksen seurassa, sillä hän torjui yhteensä 27 laukausta. Suomalaisen sankarilliset otteet olivat esillä varsinkin päätöserässä, kun Vegas voitti laukaukset 13-4, mutta ei saanut enää kiekkoa maaliverkkoihin.

Raanta jatkoi samalla vakuuttavaa voittovirettään. Raumalainen on torjunut viimeisestä 13 ottelusta peräti 11 voittoa, joista kaksi nollapelillä. Vastoin kaikkia ennakkoasetelmia, Raannan torjuntaprosentti .927 on koko NHL:n viidenneksi korkein, vaikka hän torjuukin konferenssijumbon tolppien välissä.

Vegasin hyökkääjä Erik Haula tulitti ylivoimalla kauden 29. maalinsa. Suomalaishyökkääjä nousi ylivoimamaalipörssissä kymmenen parhaan joukkoon, kun tuorein onnistuminen oli järjestyksessään 12.

Sensaatiokautta pelaava Haula on joukkueensa paras ylivoimapelaaja. Sisäisessä maalipörssissä hän on toisena William Karlssonin takana, joka on paukuttanut yhteensä 40 häkkiä. Ruotsalaistähti on ollut kuin toinen pelaaja Vegasissa, sillä hänen maaliennätyksensä taalajäillä oli ennen vain yhdeksän maalia.

Katso Haulan maali täältä.