Maalivahti Petri Vehanen pelaa edelleen huikealla tasolla ammatilaisena.

Kokenut 40-vuotias suomalaismaalivahti on hyvä esimerkki siitä, että ikä on vain numero. Vehanen on tälläkin kaudella lukeutunut Saksassa DEL-liigan parhaiden maalivahtien joukkoon.

Eisbären Berlinin maalivahti esiintyi runkosarjassa 38 ottelussa torjuntaprosentilla 92,4, kun joukkue sijoittui toiseksi. Parhaillaan käynnissä olevissa pudotuspeleissä Vehanen on puolestaan torjunut joukkueensa välieriin, jota Eisbären johtaa voitoin 1-0 Nürnberg Ice Tigersia vastaan.

Kokenut suomalaismaalivahti on edustanut saksalaisseuraa nyt neljän kauden ajan, eikä hiipumisen merkkejä ole vieläkään ilmassa.

Vehanen on voittanut urallaan jo maailmanmestaruuden sekä KHL:n mestaruuden, mutta DEL-liigan mestaruus puuttuu vielä palkintokaapista. Nähtäväksi jääkin, saako suomalaiskonkarin kausi ja ehkäpä koko ura arvoisensa kruunun.