Kanada on jälleen kokoamassa todella vahvaa pelaajaryhmää ensi kuussa alkaviin MM-kisoihin. Useat NHL:n supertähdet ovat ilmaisseet kiinnostuksensa maajoukkueeseen, ja osa pelaajista on jo varmistanut osallistumisensa, kuten muun muassa Buffalo Sabresin Ryan O’Reilly.

Arvostetun The Athletic -lehden toimittaja Arthur Staple kertoo, että New York Islandersin puolustaja Ryan Pulock ja hyökkääjä Jordan Eberle ovat vastanneet MM-kutsuun myöntävästi.

Pulock on kuluneella kaudella sementoinut paikkansa NHL-jäillä ja tehnyt 66 ottelussa 30 tehopistettä. 23-vuotis puolustaja on viimeksi edustanut Kanadaa alle 18-vuotiaiden kisoissa vuonna 2012.

Eberle sen sijaan on paljon kokeneempi MM-kisakävijä. Hän kuului Kanadan joukkueeseen vuonna 2015, kun vaahteranlehtipaidat voittivat maailmanmestaruuden. Tuolloin Eberle kuului joukkueensa avainpelaajiin ja voitti pistekuninkuuden tehoilla 5+8=13. Lähestyvät kisat ovat hyökkääjälle kuudennet.

Islanders on viemässä kisoihin myös kolmannen huippunimen, kun tulokkaiden pistepörssin ykkösnimi Mathew Barzal kertoi tiistaina olevansa Kanadan käytettävissä. Ei ole myöskään mahdotonta, että newyorkilaisten ykköstähti John Tavares liittyisi mukaan, vaikka hänen ympärillä riehuukin kova jatkosopimusmyrsky.