KHL:n välierien ulkopuolelle jäänyt Salavat Ufa on kertonut, ettei se aio jatkaa yhteistyötä päävalmentaja Erkka Westerlundin kanssa. Westerlund luotsasi Ufaa vuoden verran ja hänellä oli optio ensi kaudesta, jota seura ei käyttänyt.

Voit lukea asiasta tarkemmin tästä.

Leijonien ja Jokereiden entistä käskyttäjää ollaan jo ehditty huhuilla takaisin Liigaan ensi kaudeksi. Mikkelin Jukurit ja Jyväskylän JYP ovat tällä hetkellä vailla päävalmentajaa, joten ne ovat olleet vahvimmin keskusteluissa mukana. Jyväskylä on tullut Westerlundille tutuksi, sillä hän valmensi 1980-luvulla JyP HT:ta seitsemän kauden ajan.

Keskisuomalainen kuitenkin uutisoi, ettei valmentaja halua valmentaa Jyväskylässä tai Mikkelissä, vaan etsii uusia haasteita.

– JYP tai Jukurit? Ei kumpikaan! Suomesta on soitettu, mutta sanoin etten ole niissä laskuissa mukana, Westerlund kertoo Keskisuomalaiselle.

Vaikka valmentaminen vielä kiinnostaa, myös muita vaihtoehtoja on olemassa. Tarkempia yksityiskohtia Westerlund ei paljastanut.

- Pitää olla aika erilaiset haasteet, mutta niitä kyllä löytyy. Täytyy vain valita. Eri lajeista on oltu yhteydessä, ja hyvinvointibisneskin on mahdollista. Valmennuskaan ei ole poissa laskuista. Myös Venäjä voisi olla mahdollinen, mutta tuntuu että tämä oli sellainen ”once in lifetime” eli kerran elämässä.