Toronto Maple Leafsin urakka kevään pudotuspeleissä uhkaa päättyä toivottua aikaisemmin, kun se hävisi toisen ottelun Boston Bruinsille. David Pastrnak tehtaili tehot 3+3 ja johdatti Bostonin 7-3 voittoon.

Vierasjoukkue Toronto sai myös lisää jobinpostia, kun joukkueen ykkösketjuun nostettu Leo Komarov loukkaantui ja joutui jättämään ottelun kesken. Bostonin puolustaja Kevan Miller taklasi suomalaista toisen erän alussa. Komarov otti puolustajan iskun vastaan huonossa asennossa, eikä päässyt jäältä pois ilman apuavoimia.

Menetys on iso takaisku Torontolle, kun Komarovin piti paikata Nazem Kadri joukkueen kärkiketjussa. Kadri kärsii vielä kahden ottelun pelikiellosta, joten päävalmentaja Mike Babcock voi joutua jälleen muokkaamaan joukkueen kokoonpanoa.

Komarov loukkaantui alavartalosta, eikä Toronto ole toistaiseksi kertonut enempää yksityiskohtia. Suomalaishyökkääjälle loukkaantuminen on toinen lyhyen ajan sisään, kun hän kärsi reisivammasta maaliskuun aikana.

Toronto metsästää vielä kevään avausvoittoaan. Joukkueet kohtaavat uudestaan ylihuomenna sen kotiluolassa.