Kanada vahvistaa edelleen väkivahvaa MM-ryhmäänsä. Nyt se sai hyökkääjän, joka pelasi uransa parhaan kauden New York Islandersissa.

28-vuotias laitahyökkääjä Josh Bailey (kuvassa vasemmalla) pukee ensimmäistä kertaa Kanada-paidan ylleen. Hänellä on taustalla vain kourallinen pelejä Kanadan alle 17-vuotiaiden Ontarion alueen joukkueesta. Maajoukkuekutsu oli kuitenkin odotettu.

Bailey pelasi sensaatiomaisen kauden Islandersissa ja teki tehopisteet 18+53=71. Hän ylitti ennätyksensä 15 pisteellä. Onnistunut kausi johti uuteen jatkosopimukseen, joka kestää kesään 2024 asti ja tuo pelaajalle viiden miljoonan dollarin vuosiansiot.

MM-joukkueeseen kuuluu myös neljä muuta Isles-pelaajaa: Mathew Barzal, Anthony Beauvillier, Jordan Eberle sekä Ryan Pulock.

Kanadan suurin tähti MM-kisoissa tulee olemaan NHL:n pistepörssin kaksinkertainen voittaja Connor McDavid.