Runkosarjavoittaja Nashville Predators jatkaa taisteluaan pudotuspeleissä, kun se kaatoi viime yönä Winnipeg Jetsin maalein 4-0 ja tasoitti voitot 3-3:een.

Veitsi kurkulla pelannut joukkue oli hankalassa paikassa, kun sen oli pakko voittaa ottelu Jetsin kotihallissa ja venyttää sarja takaisin Nashvilleen. Predators pelasi kuitenkin erinomaisen ottelun, ja maalilla torjunut Pekka Rinne jätti vastustajan nollille.

Hävityn viidennen pelin jälkeen Nashvillen pelaajien oli aika ryhdistäytyä. Tehtävää helpotti joukkueen supertähden P.K. Subbanin palopuheet ennen yön ottelua. Subban oli kertonut jokaisessa haastattelussa, että sarja tuodaan takaisin kantrikaupunkiin. Puheet median edessä ja pukukopissa toimivat, ja joukkue pelasi kevään parhaan ottelun ratkaisevalla hetkellä.

– Kerroin vain sen, mitä kaikki pukukopissa miettivät, ja tiesimme heti hävityn ottelun jälkeen, että osaamme kääntää tämän. Me olemme valmiita voittamaan isoja vieraspelejä, ja tänään meiltä nähtiin mestarijoukkueen suoritus, Subban kertoi Nashvillen haastattelussa.

Nollapeliin venynyt Rinne antoi tunnustusta Subbanille ja ylisti tätä ottelun jälkeen.

– On hyvä, että joku kertoo, miltä meistä tuntuu. Sytyimme ottelun alla. Me olemme pelanneet liian pitkään ja liian hyvin tippuaksemme ulos, maalivahti kommentoi.

Voitto allaan, Nashvillellä on sarjassa henkinen etu. Subban näkee Predatorsin miehistön kasvaneen joukkueeksi, jolla on nälkää menestyä ja edetä päätyyn asti.

– En pysty sanomaan tarpeeksi hyviä asioita tästä ryhmästä. Tämä on paras porukka, missä olen ikinä pelannut, Subban lisää.