Tanska nappasi myöhään keskiviikkoiltana yllätysvoiton, kun se kukisti Suomen maalein 3-2.

Leijonat ei ollut ottelussa samanlaisella pelipäällä, kun kolmessa aiemmassa MM-ottelussa, ja tanskalaiset saivat järjesteltyä hyviä maalipaikkoja jo avauerässä.

Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odotella aina toiseen erään saakka, kunnes Frans Nielsen tykitti Tanskan ylivoimalla 1-0-johtoon. Tämän jälkeen Sebastian Aho kuittasi pelin nopeasti tasoihin, mutta se ei kauaa kestänyt, kun Oliver Björkstrand vei kisaisännät pian uudestaan johtoon.

Kolmannessa erässä Leijonat väänsi pelin vielä väkisin tasoihin, kun Mikael Granlund iski 2-2-maalin Miika Koiviston syötöstä. Tästä Tanska ei kuitenkaan masentunut tästä, vaan Liigassa aikoinaan pelannut Nichlas Hardt vei Tanskan 3-2-johtoon. Täm jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi.

Suomi on voittanut MM-turnauksessa nyt kolme ottelua ja hävinnyt yhden. Tanskalle voitto oli turnauksen ensimmäinen varsinaisella peliajalla.