Rauman Lukko ja hyökkääjä Joonas Niemelä ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä, Lukko tiedottaa twitter-tilillään.

Niemelä, 21, on Espoo Bluesin kasvatti. Lukon organisaatiossa nuorukainen vietti kaksi kautta. Ensimmäisellä kaudellaan sinikeltaisissa Niemelä pelasi 38 liigaottelua ja teki viisi maalia. Päättyneellä kaudella Niemelä pääsi kuitenkin pelaamaan vain yhdessä Liiga-ottelussa. Valtaosa kaudesta kului Mestiksessä KeuPa HT:ssa.

Sinänsä tämä tuskin Niemelää kovasti haittasi, sillä keuruulaisten riveissä hyökkääjä pääsi nauttimaan suuremmasta roolista ja voittamaan Mestiksen mestaruuden.

Mestiksen runkosarjassa Niemelä kasasi 36 ottelussa tehot 6+7=13. Pudotuspeleissä 14 ottelun saldo oli 2+5=7.

Juniorivuosinaan Niemelä esiintyi säännöllisesti Suomen nuorten maajoukkueissa. Kaudella 2014–15 Niemelä oli Pikkuleijonien eli alle 18-vuotiaiden maajoukkueen MM-hopeajoukkueessa. Sittemmin hyökkääjä on pelannut myös alle 19- ja alle 20-vuotiaiden maaotteluja.

Niemelän uusi seura julkaistaneen pian. Toivoa sopii, että lupaavalle hyökkääjälle löytyy ottaja Liigasta tai jostakin muusta laadukkaasta pääsarjasta. Muuten nuorukaisen ura saattaa jämähtää paikoilleen.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Rauman Lukko ja hyökkääjä Joonas Niemelä ovat purkaneet kautta 2018-19 koskevan sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lukko kiittää Niemelää yhteisestä ajasta sekä toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

#Lukko #Liiga