HERNING. Leijonien tähtihyökkääjä Mikko Rantanen suhtautuu huvittuneesti Kanadan Aaron Ekbladin lauantaisiin kommentteihin.

NHL:n tähtipuolustaja syytti 1-5-murskatappion jälkeen Leijonia muun muassa filmaamisesta. Rajut kommentit ovat ihmetyttäneet.

– Ei me käyty sitä läpi. Jotkut jätkät huomasivat ja olivat lukeneet kommentit. Mutta ei sitä käydä läpi. Se on 5-1-voitto. Sitä ei tarvitse miettiä enempää. Antaa heidän puhua, mitä puhuvat, Rantanen ynnää medialle.

Ekblad kävi myös ottelun aika harvinaisen ylikierroksilla. Puolustaja oli leuhkinut Veli-Matti Savinaiselle muun muassa palkkatuloillaan (lue uutinen). Se lähinnä nauratti suomalaisia.

– Jos sillä yrittää päästää Savinaisen ihon alle, on aika heikoilla jutuilla liikenteessä. Savinaisen kanssa pitää olla kyllä enemmän taustatietoa mukana. Toi on aika heikko vitsi, Suomen NHL-tähti kiteyttää.

Rantanen ja kumppanit eivät kauaa huilaa. Leijonat palaa jo sunnuntaina kaukaloon, kun vastaan asettuu Saksa. Ottelu alkaa klo 21.15.

LUE LISÄÄ:

LUE MYÖS: Filmaako Leijonat? Lauri Marjamäki yllättyi NHL-tähden hurjista syytöksistä: ”Se kertoo paljon”

LUE MYÖS: Muskatappio otti koville! Leijonat-konkari naureskelee Kanadan NHL-tähdelle: ”Sillä meni pata jumiin”

LUE MYÖS: Nyt meni tunteisiin! Kanadan NHL-tähti raivostui Leijonille – latasi lehdistölle: ”Pelkurimaista”

LUE MYÖS: Ruma selkäsauna Leijonilta! Kanadan NHL-supertähti tylyttää: ”Typeriä jäähyjä – olimme laiskoja”

LUE MYÖS: Joko pelottaa? Ruotsissa säikähdettiin Leijonien tylyä murskavoittoa: ”Toivottavasti Tre Kronor välttää Suomen”

LUE MYÖS: Eeli Tolvanen -show! Leijonatähden hurja MM-debyytti ällistyttää ympäri maailmaa: ”Hän vain parantaa”

Ilari Isotalo, Herning
Twitter: @IlariIsotalo