Vegas Golden Knightsin mestaruus toisi kansainvälisille vedonlyöntiyhtiöille valtavat laskut.

NHL-kauden ykkössensaatiosta ei ole epäselvyyttä: tuore laajeunnusjoukkue on edennyt huiman kevään päätteeksi suoraan Stanley Cupin finaaleihin asti.

Harva uskoi tuhkimotarinaan ennen kauden alkua, mutta jokunen uskalikko löytyi Suomestakin: Esimerkiksi NordicBet kertoo, että kaksi suomalaista veikkaajaa löi ennen kauden alkua vetoa Vegasin mestaruuden puolesta peräti 100 euron panoksella.

Mikäli Golden Knights painelee päätyyn asti, nettoavat kumpikin 20 000 euroa, sillä Vegasin mestaruuskerroin syksyllä oli huimat 200. Jossain päin Suomea jännitetään siis nyt rysryset valkoisina.

Vegas kohtaa finaaleissa Washingtonin, joka eteni finaaleihin keskiviikkoyönä Suomen aikaa kukistamalla Game Sevenissä Tampa Bayn. Sarja on jännittävä myös monelle vedonlyöntiyhtiölle, uhkana on isot tappiot.

– Kieltämättä mestaruuden ratkeamista seurataan NordicBetilläkin poikkeuksellisen tarkasti, sillä suuryllättäjän mestaruus tuottaisi yhtiölle satojentuhansien eurojen tappion. Ja suurimman osan näistä Vegasin puolesta asetetuista vedoista ovat pelanneet juuri suomalaispelaajat, NordicBetin Head of Marketing Jussi Nurmi paljastaa.

Mestaruuteen tarvitaan neljä kiinnitystä. Ensimmäinen finaali pelataan maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 03.00 alkaen.