Ilves on vahvistanut takalinjojaan kahdella kiinnostavalla nimellä.

Seura kertoo tehneensä kahden vuoden mittaisen sopimuksen 17-vuotiaan Elias Laitamäen kanssa. Tämän ohella joukkuetta vahvistaa ensi kauden mittaisella sopimuksella 33-vuotias Matt Generous.

Kaksikosta Generous on vielä tunnetumpi. Järkälemäinen kovanaama muistetaan Suomesta Lukon, HIFK:n ja Sportin riveistä. Pakki pelasi viime kaudella EBEL-sarjassa itävaltalaisen Salzburgin riveissä. Kausi päättyi hopeisissa tunnelmissa.

– Matt Generous tuo puolustukseemme sitoutunutta joukkuepelaamista, kokemusta ja kovuutta. Hän saapuu Tampereelle syyskuussa, kertoo Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

Laitamäki on tulevaisuuden huippunimiä. Nuori pakki ehti ottaa viime kaudella ensimmäiset askeleensa Liigassa Sportin riveissä. Hän oli sarjakauden jälkeen mukana Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen MM-leirillä.

Nyt hän vaihtaa Vaasan Tampereeseen ja Sportin Ilvekseen.

– Laitamäki on lupaava pelaaja, joka teki jo päättyneellä kaudella liigadebyyttinsä ja nousi mukaan nuorten maajoukkuerinkiin. Pelirohkeana puolustajana hän sopii hyvin tavoittelemaamme aktiiviseen pelitapaan, kommentoi Jalo.

Lähde: Ilveksen tiedote