NHL-guru Darren Dreger uskoo, että Edmonton Oilersin pitäisi ainakin harkita suomalaislupaus Jesse Puljujärven kauppaamista.

TSN:n kiekkoguru vieraili tv-kanava Viasatin lähetyksessä ensimmäisen finaalin yhteydessä. Puheeksi nousi Edmonton Oilersin suomalaislupauksen tilanne.

– Tuntuu, ettei hän sovi organisaatioon. Tiedän, vielä on paljon aikaa ja hänellä on aikaa saavuttaa paljon, Dreger heitti Viasatin lähetyksessä.

Puljujärvi on pyörinyt jo hetken villeimmissä siirtospekulaatioissa. Vaikka NHL-läpimurtoa ei ole vielä nähty, on nuorukainen sarjan lupaavimpia hyökkääjiä.

– Sitä (kauppaa) pitää vähintään harkita. Tai sitten antakaa hänelle kunnon näytönpaikka. Päästäkää hänet pelaamaan omilla vahvuuksillaan, Dreger väläytteli.

Dreger muistuttaa, että Oilersin ongelmat ovat puolustuspäässä. Puljujärven kauppaaminen voisi pelkästään sen takia olla viisas veto.

– En sano, että heidän pitäisi suoraan kaupata hänet ennen kesän varaustilaisuutta. Mutta heidän puolustuksensa kaipaa lisävahvistuksia, kiekkoguru kiteytti.

Lähde: Viasatin tv-lähetys