Puolustaja Miihkali Teppo viilettää ensi kaudesta lähtien Lahden Pelicansin takalinjoilla.

Pelicans julkaisi huhtikuun lopussa Tepon sopimuksen ja sen jälkeen puolustaja on ehtinyt jo kotiutumaan uuteen kotikaupunkiinsa. Teppo muutti Lahdessa samaan osoitteeseen puolustaja Oliwer Kasken kanssa, joka saapui Pelicansiin niin ikään HIFK:sta.

– Erittäin hyvin olen kyllä asettunut. Kasken kanssa ollaan Ahtialaan muutettu ja siellä asustellaan sellaista perhe-elämää, Teppo kertoi pilke silmäkulmassa Pelicansin haastattelussa.

25-vuotias puolustaja on pelannut Liiga-tasolla nyt viisi kautta, joten hänelle on kertynyt jo nuoresta iästään huolimatta hyvin kokemusta. Teppo osaakin hyvin avata, millaisen vahvistuksen Pelicans hänestä oikein saa.

– Olen sellainen aika all around -puolustaja. Oma pää pistetään kuntoon ja hyökkäyspäässä tehdään tehoja tänä vuonna vähän enemmän kuin edelliskaudella, puolustaja kommentoi.