Liigassa viime kaudella pahasti kontannut kouvolalainen KooKoo on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta.

Seuran oma kasvatti Niki Koskinen sekä Yhdysvalloissa yliopistosarjaa viimeiset neljä vuotta pelannut Kasperi Ojantakanen solmivat ensi kauden kattavat pahvit. Ojantakasen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019-2020.

20-vuotias Koskinen kuuluu KooKoon lupaavimpiin pelaajiin. Viime kaudella nuorten SM-liigassa hän saalisti itselleen 49 otteluun 43 tehopistettä. Hyvät otteet palkittiin seitsemän ottelun mittaisella testijaksolla Liigassa, missä hän ei vielä päässyt pisteille.

23-vuotias Ojantakanen muutti vuonna 2014 Connecticutiin loistavan Jokereiden A-junioreissa vietetyn kauden jälkeen. Yliopistosarjassa hän ei kuitenkaan päässyt paljoa loistamaan, eikä häntä ikinä varattu NHL:ään. Nyt hän pääsee hakemaan Liiga-debyyttiä Kouvolasta, mistä hän on kuullut valtavasti hyvää.

– Liiga-sopimus on minulle erittäin iso asia. Minun on aika ottaa seuraava steppi urallani ja olen varma, että Liiga ja KooKoo antavat siihen erinomaisen mahdollisuuden. Olen nähnyt ja kuullut organisaatiosta pelkkää hyvää, joten odotan innolla kauden alkua, hyökkääjä kommentoi KooKoon tiedotteessa.