Puolustaja Miihkali Teppo luutii ensi kaudesta lähtien Pelicansin takalinjoilla.

25-vuotias puolustaja, joka on pelannut koko aiemmin uransa HIFK:ssa, hakee seuraavaa steppiä lahtelaisseuran riveistä.

Teppo tietää, että hänelle on joukkueessa tarjolla suuri rooli ja siihen on myös vastattava hyvin.

– Täällä on aika nuori joukkue, joten pystyn varmasti vähän auttamaan sillä saralla. Haluan näyttää omalla esimerkilläni mallia nuoremmille ja auttaa kaikin tavoin. Toki minun pitää itsekin pelata koko kausi hyvällä tasolla, että voimme pärjätä keväällä, puolustaja huomauttaa Pelicansin verkkosivuilla.

Teppo on pelannut viime vuosina tasaisen varmasti Liigassa, mutta kunnollista läpimurtoa ei olla vielä nähty. Puolustaja kokee, että nyt on seuraavan stepin aika.

– Lähden ensi kauteen enemmänkin siltä kantilta, että minun pitää nyt näyttää, miten osaan pelata, eikä niinkään, että tavoite olisi vain pysyä terveenä. Tämä vuosi on itselleni iso näytönpaikka, Teppo linjaa.