Frölunda Indiansin Joel Mustonen on kiekkotaituri, joka ihastuttaa myös kaukalon ulkopuolella.

Nuori hyökkääjä herättää huomiota persoonallisella pukeutumisella. Kiekkomedia Hockeysverige on kirjoittanut ison artikkelin näyttävästä suomalaisesta.

Mustonen on saamassa Ruotsissa jo muotigurun leimaa. Se kelpaa rennolle nuorukaiselle.

– Sanoisin, että olen aika muotitietoinen mutta en tiedä, näytänkö sitä aina. Pukeudun katumuodin mukaan ja olen pikkutarkka yksityiskohdissa. Mielestäni on hauska kokeilla hieman erikoisiakin asioita, Mustonen kommentoi Hockeysverigen haastattelussa.

25-vuotias kiekkotaituri innostuu avaamaan isommin tyyliään ruotsalaismedian haastattelussa. Mustonen kertoo miettivänsä tarkkaan, mitä hän pukee.

– Tyylini on yksinkertainen. T-paitoja, joilla on hyvinkin erilaisia kriteerit. Housut ja yleensä aika urheilulliset kengät. Minulla on simppeli tyyli, olen aika varovainen vaatetukseni kanssa.

Mustonen ottaa kaukalossa mallia NHL-tähdiltä. Sama pätee myös muotiin. Suomalainen nostaa esille P.K. Subbanin sekä Brent Burnsin nimet.

– He ovat roolimalleja. Jos itse pelaisin NHL:ssä ja minulla olisi heidän itsevarmuutensa ja rahaa, teettäisin todennäköisesti myös itse räätälillä pukuja, Mustonen naurahtaa.