Washington Capitalsin viime yönä voitettu mestaruus on herättänyt myös maailman vaikutusvaltaisimman henkilön mielenkiinnon. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump onnitteli Capitalsia Twitterissä ja antoi erityismaininnan venäläistähti Aleksandr Ovetshkinille.

– Onnittelut Washington Capitalsille heidän upeasta pelistään ja Stanley Cup -mestaruuden voittamisesta, Trump kirjoitti.

Capitalsin kapteeni ja supertähti Ovetskhin sai presidentiltä erityismaininnan. Maalitykki voitti pokaalin pitkän odotuksen jälkeen, josta myös Trump ilahtui.

– Alex Ovetshkin, joukkueen kapteeni, oli ilmiömäinen – todellinen supertähti.

Stanley Cup -pokaali pääsi eilen juhlimaan Las Vegasissa, mutta Capitalsin lentokone on jo suuntaamassa takaisin pääkaupunkiin, missä joukkueen lukuista kannattajat ovat odottamassa sankareitaan.

Perinteen mukaan NHL-mestarit kutsutaan kesällä Valkoiseen taloon, missä Trump pääsee henkilökohtaisesti onnittelemaan pelaajia ja valmentajia.

– Mitä aikaa, Trump päättää tekstinsä.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
Congratulations to the Washington Capitals on their GREAT play and winning the Stanley Cup Championship. Alex Ovechkin, the team captain, was spectacular - a true Superstar! D.C. is popping, in many ways. What a time!