Hyökkääjä Ville Halonen ripustaa hokkarit naulaan.

28-vuotias keskushyökkääjä ehti edustamaan kasvattajaseuraansa Joensuun Jokipoikia yhteensä vajaan kuuden kauden ajan Mestiksessä. Hän pelasi muutenkin koko uransa Jokipojissa, jos kahta eri lainakomennusta ei oteta huomioon.

Haloselle kertyi Mestiksestä kokemusta reilusti yli 200 ottelun edestä. Päätös lopettamisesta ei ollut kuitenkaan helppo, vaikkakin lopettamispäätökselle kertyi lopulta yllättävänkin monta eri syytä.

– Toinen isompi syy (loukkaantumisien lisäksi) mikä johti Mestis-uran lopettamiseen, oli opiskelujen ja jääkiekon yhdistämisen vaikeus. Opinnot sujuivat ihan aikataulussa, mutta koko ajan oli sellainen fiilis, että arvosanat ja pelaaminen jäi vähän vajaaksi jatkuvasti. Tämä pisti miettimään, että toisesta päästä pitää keventää.

– Toki vaakakupissa painoi myös Mestiksen tämän hetkinen tilanne, kun sarjan kiinnostavuus on laskenut aika paljon niistä vuosista, kun aloitin Mestis-urani 2011, mikä tietenkin heijastaa suoraan seurojen ja sitä kautta pelaajien taloudelliseen tilanteeseen, Halonen kommentoi Jokipoikien verkkosivuilla.