NHL-supertähti Sidney Crosbylla on ollut tänä kesänä normaalia enemmän vapaa-aikaa. Hyökkääjän edustama seura Pittsburgh Penguins katkaisi toukokuussa kahden vuoden mestaruusputkensa, jolloin joukkue pääsi aikaisemmin kesälomille.

Crosbylla on ollut aikaa hengähtää. Mies matkusti Sveitsiin ja pääsi pian jo pukemaan luistimia jalkoihin, kun hän osallistui Euroopan suurseuroihin kuuluvan HC Davosin harjoituksiin.

Crosby ja Penguinsin fysiikkavalmentaja saapuivat sveitsiläisseuran treeneihin antamaan neuvoja sekä tutustumaan joukkueen jäseniin. Davosissa pelaa myös lahjakkuuksia, jotka ovat lähestyvässä varaustilaisuudessa mukana, joten Pittsburghin kaksikko sai myös heistä ensivaikutelman.

Davosin riveihin kuuluu yli 200 Liiga-ottelua pelannut hyökkääjä Perttu Lindgren. Leijoniakin edustanut Lindgren lähestyy kuudennetta kautta samassa seurassa. Tappara-kasvatilla on vyöllään yksi sveitsinmestaruus.