Kun kauden viimeiset NHL-pelit ollaan saatu pelattua, joukkueet keskittyvät ensi vuoden pelaajaryhmän rakenteluun. Tähän vuodenaikaan liikkuu useita pelaajasiirtohuhuja, joista vain murto-osa lopulta toteutuu.

Nyt vaikuttaa siltä, että yksi alkukesän suurimmista huhuista ammutaan alas.

Useat medialähteet ovat spekuloineet, että Nashville Predatorsin supertähti P.K. Subban olisi lähtökuopissa. Pelaajan taitoihin tai asenteeseen seura on ollut tyytyväinen, mutta häntä ollaankin ehdotettu kauppatavaraksi toisen huippupelaajan hankkimiseksi.

Subbania ollaan esimerkiksi ehdotettu vaihdettavaksi ruotsalaiseen Erik Karlssoniin, joka on suurella todennäköisyydellä lähdössä Ottawa Senatorsista. Jos Nashvillen toimitusjohtaja David Poileen on uskominen, tätä megadiiliä ei ole tapahtumassa.

Poile kertoi The Athletic -lehdelle hämmästyneensä Subban-huhuista ja antoi niistä yksiselitteisen mielipiteen.

– Siitä näkee twiittejä eri puolilla, mutta sitä ei tapahdu, seurapomo tiivistää.

– Kukaan ei ole soitellut hänestä. P.K. pelasi loistavan kauden. Hän pelasi upeasti. Hän on todella hyvä pelaaja. Hän on yksi kolmesta Vuoden puolustaja -kandidaatista. En tiedä yhtään, mistä tämä kaikki tulee.

Subban tehtaili runkosarjassa puolustajalle komeat 59 pistettä. Hän pelasi täyden kauden, eli 82 runkosarjapeliä ja kellotti jääaikaa keskimäärin noin 25 minuuttia.