St. Louis Bluesilla ei ole tänä kesänä tulenarkoja sopimusneuvotteluja edessä. Sen suurimpiin tehtäviin on selvittää ensi kauden maalivahtikaksikko, joka saattaa kaikista käänteistä huolimatta pysyä ennallaan.

Ykkösvahtina jatkaa tänä vuonna peräti 59 peliä pelannut Jake Allen. Hänen apurikseen ollaan kaavailtu Ville Hussoa, joka pelasi AHL:ssä loistokauden. 23-vuotias entinen HIFK-vahti on lähestymässä NHL:ää, mutta tuoreiden huhujen perusteella, hänen edelle on kiilaamassa tuttu hahmo.

Bluesin kakkosvahdin Carter Huttonin sopimus on päättymässä tässä kuussa, ja miestä ollaankin povattu heinäkuun vapaille markkinoille. Hutton on pelannut samassa roolissa koko NHL-uransa ajan, mutta nyt hänelle on tulossa hyvä mahdollisuus etsiä uusi seura, missä hän nousisi ykköstorjujaksi.

The Athletic -lehti on uutisoinut, että Blues on kiinnostunut pitämään Huttonin joukkueessa. Lähteen mukaan, osapuolet ovat keskustelleet uudesta sopimuksesta, josta yksityiskohtia ei ole vielä paljastunut.

Huttonin mahdollinen jatkosopimus tarkoittaisi todennäköisesti sitä, että Husso jatkaa farmisarjassa myös ensi kaudella.

Husso pelasi tänä keväänä myös Leijonissa MM-kisoja. Maalivahtilupauksen sopimus päättyy ensi vuonna.