Vaasan Sport tiedotti maanantaina, että hyökkääjän Jesse Rantamäen peliura päättyy terveyssyistä.

21-vuotias Rantamäki pelasi päättyneellä kaudella seitsemän Liiga-ottelua ilman tehopisteitä. Yhteensä Rantamäki on pelannut Liigassa 22 ottelua.

Jesse Rantamäki, 21, joutuu lopettamaan uransa terveydellisten syiden vuoksi. Sportin organisaatiossa vuodesta 2013 pelannut hyökkääjä edusti kotkapaitaa lukuisten junioriotteluiden lisäksi myös 22:ssa Liiga-ottelussa, tehden Liiga-debyytin jo kaudella 2014-15.

– Ikävällä tavalla minun pelit loppuvat, mutta näille ei voi mitään. On ollut kunnia-asia pukea kotkapaita päälle ja pelata koko yhteisön puolesta. Kotkasydän on ja pysyy!, sanoo Rantamäki.

– Ikävä juttu sekä meidän, että Jessen kannalta, mutta tällaista jääkiekkoelämä välillä on. Kiitämme Jesseä ja toivotamme koko organisaation puolesta onnea elämän tuleviin koitoksiin, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.