Kiekko-Espoo on tehnyt tulevan kauden mittaisen sopimuksen maalivahti Jani Niemisen kanssa.

Niemisellä on merkittävää kokemusta kotimaisesta pääsarjasta. Hän on pelannut HIFK:n, Tapparan, SaiPan ja Bluesin maalilla yhteensä reilut 250 ottelua urallaan.

Päätynyt kausi sujui Slovakian pääsarjan Zvolenissa.

– Keskustelin Kimin kanssa etukäteen useamman kerran Kiekko-Espoon arvoista, yhteisöllisyydestä ja pyrkimyksestä kehittää espoolaista jääkiekkoilua eteenpäin. Tunsin, että arvomaailmamme ja tapamme toimia kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla, Nieminen sanoo Kiekko-Espoon Facebook-tilille julkaistussa tiedotteessa.

– Liittyminen mukaan joukkueeseen ja seuran kasvutarinaan tuntui tässä vaiheessa sellaiselle, jossa haluan olla mukana alusta alkaen.

Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits on tyytyväinen, että Nieminen on mukana palauttamassa jääkiekkoa espoolaisille.

– Olemme erittäin iloisia, että Jani on tuntenut tapamme toimia oikeaksi ja arvomme omikseen. On hienoa, että hänellä on kova halu olla tukemassa Kiekko-Espoon rakentamista. Olen tuntenut Janin pitkän aikaa ja tiedän, että hän on erittäin kilpailuhenkinen ja hänellä on aina kova halu voittaa pelejä. Janin kaltainen maalivahti antaa pelaajille itseluottamusta kentällä, ja joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta, Hirschovits kuvailee.