Leijonaikoni ylistää Pekka Rinnettä ja lohduttaa Aleksander Barkovia: ”Tärkein tunnustus tulee joukkueelta”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

NHL:n palkintogaala juhltittiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä Las Vegasissa. Kuten Suomessa hyvin tiedetään, Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne voitti 35-vuotiaana uransa ensimmäisen Vezina Trophyn eli parhaan maalivahdin palkinnon.

Rinteestä tuli kolmas suomalaismaalivahti, joka on voittanut palkinnon. Miikka Kiprusoff pokkasi Vezinan kesällä 2006 ja Tuukka Rask 2014.

Lähes 500 NHL-ottelua urallaan pelannut puolustaja Ossi Väänänen pitää Rinteen valintaa liigan parhaaksi maalivahdiksi ansaittuna.

– Ehdottomasti Pekka ansaitsee sen palkinnon. Se on ollut lähellä jo monta kertaa. Hän on tehnyt ihan uskomattoman uran Nashvillessä. Se varmasti merkkaa paljon Pekalle, vaikka hänen mielessään onkin voittaa Stanley Cup, Väänänen miettii.

– Tämä on hänelle kuitenkin positiivinen tunnustus hyvin tehdystä työstä ja samalla myös tunnustus Nashvillen hyvälle puolustukselle. Kun vielä Juuse Saros (Nashvillen kakkosmaalivahti) valittiin tulokkaiden tähdistökentälliseen, niin Nashville voi olla todella ylpeä maalivahdeistaan, Väänänen hehkuttaa.

Sen sijaan Florida Panthersin suomalaistaituri Aleksander Barkov jäi ilman NHL:n herrasmiespelaajan palkintoa eli eli Lady Byng Trophya. Ruotsalainen William Karlsson pokkasi kyseisen pystin.

– Tuskin ”Sasha” painaa päätä pensaaseen, koska kaikki tietävät hänen kykynsä, ja hän tietää ne itsekin. Eniten merkitsee se, että organisaatio luottaa ja arvostaa hänen tekemistään. On varmasti kiva saada tunnustusta, mutta tärkein tunnustus tulee joukkueen sisältä, Väänänen tietää.

Timo Harvey


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS