Nuori suomalaishyökkääjä Henrik Borgström on yhdistetty todella kovaan siirtohuhuun NHL:ssä, kertoo SuomiKiekko.com -sivusto uutisessaan.

NHL:ssä on jo jonkin aikaa huhuiltu, että Montreal Canadiensin seuralegenda ja kapteeni Max Pacioretty olisi vaihtamassa maisemaa. Nyt SuomiKiekko kertoo NHL-toimittaja Jimmy Murphyn tviittiin perustuen, että Florida Panthers ja Montreal Canadiens olisivat hieromassa kauppaa Paciorettystä.

Murphyn mukaan Canadiens haluaa osana kauppaa Borgströmin.

Paciorettyllä on vuosi jäljellä 4,5 miljoonan dollarin arvoista sopimustaan Canadiensin kanssa. Yhdysvaltalaisen laitahyökkääjän viime kausi oli heikko, kun tämä keräsi 64 ottelussa pisteet 17+20=37 ja tehotilastoon merkinnän -16. Canadiens ei selviytynyt pudotuspeleihin.

Florida varasi Borgströmin ensimmäisellä kierroksella kaksi vuotta sitten. Viime kaudella Jokerit-kasvatti pelasi Denverin yliopiston joukkueessa NCAA-sarjassa 40 ottelua tehoilla 23+29=52. NHL:ssä Borgström pääsi pelaamaan neljä ottelua ja teki yhden maalin.

Lue SuomiKiekon alkuperäinen uutinen tästä linkistä.

Jimmy Murphy

@MurphysLaw74
As others have reported, my sources are confirming that hold up in #MaxPacioretty to #FLAPanthers has been insistence by MTL on Henrik Borgström being included in trade. Talks at a standstill.