IL: NHL:ssä ykköspakiksi kaavailtu leijonapuolustaja: ”Tavoite on realistinen”

© Kuva: Getty Images

SuomiKiekko.com -sivusto julkaisi eilen artikkelin, jossa toimittaja Nick Villano perkasi NHL-joukkue New Jersey Devilsin puolustuksen tilannetta. Kun monien havittelema ruotsalainen tähtipuolustaja Erik Karlsson ei todennäköisesti siirry Devilsiin, näyttää siltä, että Vatanen on ensi kaudella petopaitojen ykköspakki.

– Devils voi lähteä kauteen niin, että Vatanen on ykkönen. Mutta joukkue, joka tavoittelee tosissaan Stanley Cupia, tarvitsisi jonkun paremman pelaajan ykköspuolustajakseen, SuomiKiekko kertoi Villanon kirjoittaneen.

Viime kaudella Devils pääsi pudotuspeleihin, mutta taival katkesi ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay Lightningin käsittelyssä viidessä ottelussa. Villanon mielestä Devils pääsi pudotuspeleihin vuoden ”etuajassa”, ja tulevalla kaudella pitäisi pystyä parempaan.

Myös Vatanen puhuu pudotupeleistä Iltalehden haastattelussa.

– Tätä tietoa olen ainoa suomalainen joukkueessa. Jo viime kaudella oltiin pudotuspeleissä ja joukkue näyttää nytkin riittävän hyvältä, jotta tavoite on realistinen, Vatanen sanoo IL:ssä.

Kesken viime kauden Anaheim Ducksista Devilsiin siirtynyt Vatanen kohosi kauden aikana uuden joukkueensa ykköspuolustajaksi. Jyväskyläläinen teki 57 ottelussa tehot 3+25=28.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.