Tylyä! Suomalainen maalivahtivalmentaja sai potkut kesken sopimuskauden – vihjailua huonoista väleistä

© Kuva: Juha Tamminen

KHL-mestaruuden päättyneellä kaudella voittanut Ak Bars Kazan on antanut potkut suomalaiselle maalivahtivalmentajalleen Ari Moisaselle.

Moisasella oli vielä vuosi sopimusta jäljellä seuran kanssa. Venäläislähde Business-Gazetan mukaan syynä työsuhteen ennenaikaiseen päättymiseen olivat huonot välit seuran päävalmentajaan Zinetula Biljaletdinoviin. Biljaletdinov oli kehaissut mestaruuden jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ak Barsin toista maalivahtivalmentajaa, venäläistä Sergei Abramovia, mutta jättänyt Moisasen nimen mainitsematta kokonaan. Tämän jälkeen hän kommentoi vihjailevasti ulkomaalaisten tavoista.

– Ulkomaalaiset tykkäävät ottaa meidän karkkimme, kääriä sen kääröön ja sanoa: ”Minä tein sen”, Biljaletdinov sanoi venäläisjulkaisun mukaan.

Biljaletdinov, joka on valmentanut myös Venäjän maajoukkuetta, ei osoittanut suoraan sormella Moisasta, mutta julkaisun mukaan tämä kommentti viittasi nimenomaisesti häneen.

Mahdolliseksi välirikon syyksi mainittiin Moisasen antamat haastattelut, joissa hän korosti, että aina pitää pystyä kertomaan, että miksi jokin asia tehdään. Kokenut venäläisluotsi ajattelee täysin päinvastaisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.