Hyökkääjä Sami Sandell pelaa todennäköisesti ensi kaudella ulkomailla.

31-vuotias suomalaissentteri solmi aiemmin tällä viikolla tryout-sopimuksen NLA:ssa pelaavan HC Davosin kanssa. Sandell antaa valmennusjohdolle näyttöjä harjoituksissa, sekä kahdessa turnauksessa, ennen kuin ratkaisuja tehdään pidemmän sopimuksen suhteen.

− Kyllähän niitä tarjouksia tuli ympäriinsä, vähän joka sarjasta NHL:ää lukuunottamatta. Sveitsi on ollut koko ajan joku päähänpinttymä. Tämä venyi nyt vähän pitkäksi, mutta olen koko ajan pitänyt oman pääni, että sinne minä haluan, hyökkääjä kommentoi Jatkoajan haastattelussa.

Sandell on kärsinyt viime vuosina paljon loukkaantumisista, mutta viime kaudella hän pysyi paremmin ehjänä. 53 otteluun hyökkääjä viimeisteli komeat tehopisteet 16+32=48. Tämän ansiosta hän nousi taistelemaan myös MM-kisapaikasta, mutta tipahti Leijonista viime hetkellä.

− Olin neljä viikoa leirillä mukana ja seuraava kone olisi lähtenyt sitten kisoja kohti. Totta kai se jättää nälkää. Jos saan pelata ehjänä, en näe mitään syytä ettenkö olisi taas kokeilemassa siipiäni maajoukkueessa. Keväällä oli kiva huomata, että pystyin hyvin pelaamaan maajoukkueessa. Se antoi taas lisää itseluottamusta, Sandell iloitsi.

Lähde: Jatkoaika