NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen on ollut kiireinen tänä kesänä. Joukkueen rakentaminen ensi kautta varten on ollut haastavaa, varsinkin kun viime vuoden ykköstykki Artemi Panarin kertoi kesäkuussa, ettei hän aio allekirjoittaa jatkosopimusta.

Venäläispelaajan nykyistä sopimusta on vielä yksi kausi jäljellä, joten hänet saatetaan kaupata ennen maaliskuun siirtorajapäivää, jotta Columbus saisi edes pienen korvauksen hänestä. Tilanne voi kuitenkin vielä kääntyä, ja The Athletic onkin uutisoinut, että jatkosopimus on edelleen mahdollinen.

Ongelma Panarinin ja Columbuksen välillä on ollut jatkosopimuksen kesto. Panarin on kertonut, ettei hän ole tarpeeksi varma solmiakseen kahdeksan vuoden jatkopahvia. On kuitenkin mahdollista, että venäläinen harkitsee kaksivuotista sopimusta, jos sellainen tarjous tulisi.

Kekäläisellä on edessään tärkeä päivä, kun hän istahtaa tänään saman neuvottelupöydän ääreen Panarinin sekä tämän agentinsa kanssa. Panarinin menetys olisi iso isku pudotuspelipaikasta taistelevalle Columbukselle, sillä taitava hyökkääjä tykitti viime kaudella peräti 82 tehopistettä.