Liigassa viimeiset kolme vuotta pelkoa herättänyt yhdysvaltalaishyökkääjä Ben Blood ei jatka Porin Ässissä, sillä viime kauden jääkuningas suuntaa täysin uusiin maisemiin Walesiin.

Iso-Britannian korkeimmalla sarjatasolla pelaava Cardiff Devils tiedotti tänään lauantaina, että Blood on tehnyt seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Blood tulee tuomaan joukkueeseen voimaa ja taistelutahtoa. Hän ei aina loistanut Liigassa teknisenä pelaajana, mutta huomattavasti heikommassa sarjassa entinen NHL-varaus tulee varmasti erottautumaan.

– Sinun täytyy olla hyvä luistelija, jotta pystyt pelaamaan kolme kautta Suomen pääsarjassa, joka on yksi nopeimmista sarjoista maailmassa. Me katsoimme hänestä videoita ja vaikutuimme kuinka hän pystyy liikkumaan jäällä, varsinkin niin isoksi kaveriksi, Devilsin päävalmentaja Andrew Lord kommentoi tiedotteessa.

Blood ehti pelata Liigassa 144 runkosarjaottelua ja hankki niiden aikana tehot 6+22=28. Jääminuutteja kertyi vaatimattomat 513.