Sveitsin pääsarjatasolla pelaava Lausanne HC on hankkinut riveihinsä merkittävän vahvistuksen. Seura tiedotti tänään perjantaina tehneensä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Petteri Lindbohmin kanssa, joka palaa takaisin Eurooppaan NHL-seura St. Louis Bluesista.

Suomalaispuolustajan NHL-ura ei noussut missään vaiheessa todelliseen lentoon, vaan hän sahasi NHL:n ja AHL:n väliä useita kertoja. Suurimman osan ajastaan hän vietti farmisarjassa, kun Bluesista kertyi vain 40 NHL-ottelua. Viime kauden hän vietti kokonaan AHL-seura Chicago Wolvesissa varakapteenina.

Blues tiedotti kesäkuussa pitävänsä Lindbohmin NHL-oikeudet vielä seuraavan vuoden ajan.

Lausannessa ei pelaa muita suomalaisia, mutta joukkuetta valmentaa Leijonat-ikoni Ville Peltonen.

Lausanne Hockey Club

@lausannehc
🔴⚪️ Bienvenue à Lausanne Petteri Lindbohm ! 🇫🇮 Le défenseur finlandais s'est engagé pour une saison avec le club ! Plus d'infos 👉 urlz.fr/7u7y