NHL-uralle stoppi! Suomalaispelaaja jättää Pohjois-Amerikan ja palaa Eurooppaan

© Kuva: Getty Images

Sveitsin pääsarjatasolla pelaava Lausanne HC on hankkinut riveihinsä merkittävän vahvistuksen. Seura tiedotti tänään perjantaina tehneensä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Petteri Lindbohmin kanssa, joka palaa takaisin Eurooppaan NHL-seura St. Louis Bluesista.

Suomalaispuolustajan NHL-ura ei noussut missään vaiheessa todelliseen lentoon, vaan hän sahasi NHL:n ja AHL:n väliä useita kertoja. Suurimman osan ajastaan hän vietti farmisarjassa, kun Bluesista kertyi vain 40 NHL-ottelua. Viime kauden hän vietti kokonaan AHL-seura Chicago Wolvesissa varakapteenina.

Blues tiedotti kesäkuussa pitävänsä Lindbohmin NHL-oikeudet vielä seuraavan vuoden ajan.

Lausannessa ei pelaa muita suomalaisia, mutta joukkuetta valmentaa Leijonat-ikoni Ville Peltonen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.