Suomalaishyökkääjä Erik Haula kertoo, että vaikka Vegas Golden Knightsin ensimmäinen NHL-kausi oli unohtumaton, jätti se nälkää tulevallekin kaudelle.

Vegasilaisjoukkue hiljensi viime kaudella kaikki arvostelijansa, kun tie nousi pystyyn vasta Stanley Cup -finaaleissa Washington Capitalsia vastaan. Nyt joukkue tuskin pääsee enää yllättämään ketään, mutta menestysmahdollisuudet ovat olemassa.

– Tappio on yksi niistä asioista, joista ei mielellään puhu. Mutta kyllähän se pysyy mielessä siihen asti, kunnes uusi kausi alkaa. Meidän täytyy vain kääntää tappio voimavaraksi tällä kaudella, suomalaishyökkääjä pohti NHL.comin haastattelussa.

Haulan viime kausi oli hänen NHL-uransa paras ja tehopisteitä kertyi tilille paljon odotettua enemmän. Ensi kaudeksi rooli saattaa kuitenkin muuttua, sillä Golden Knights on hankkinut keskikaistalleen Paul Stastnyn, joka teki keväällä kovaa jälkeä Winnipeg Jetsissä.

– En tunne Stastnya henkilökohtaisesti, mutta olen pelannut sen verran häntä vastaan, että tiedän, millaista se on. Häntä vastaan on vaikea pelata, ja hän nousee aina esiin ratkaisevissa otteluissa ja pelaa hyvin. Hän on hyvä ja kokenut pelaaja ja erittäin hyvä lisä joukkueeseemme, Haula kehuu.