Puolustaja Julius Honka yrittää edelleen vakiinnuttaa paikkansa NHL:ssä.

Nuori suomalaispuolustaja ei ole vielä onnistunut nousemaan Dallas Starsissa sille tasolla, mitä on odotettu, mutta uusi valmentaja voi auttaa asiassa. Honka ei nimittäin lukeutunut viime kaudella päävalmentaja Ken Hitchcockin suosikkeihin, mutta enää sillä ei ole merkitystä.

The Blackout Dallas -sivusto uskoo, että JYP-kasvatti sopii paljon paremmin joukkueen uuden päävalmentajan, Jim Montgomeryn, pelifilosofiaan.

– ”Montyn” kiekonhallintaan perustava jääkiekko loistaa hyökkäyspäädyssä. Mitä tapahtuu puolustuspäädyssä? Noh, se on viiden miehen suoritus, joka on hyvä asia. Kun tulee kiekonmenetys, puolustajat joutuvat isompaan rooliin.

– Montgomeryn taktiikalla pienet ja hyvin luistelevat puolustajat saavat paremmin mahdollisuuksia näyttää nopeuttaan ja taitojaan. Tämä sopii juuri Hongan tyyppiselle pelaajalle, sivusto uskoo.

Mikäli Honka pystyy murtautumaan NHL:ään, voidaan Starsin takalinjoilla nähdä ensi kaudella jopa kolme suomalaispelaajaa. Joukkueessa suurta roolia nauttii entuudestaan Esa Lindell. Kokoonpanoon uutena miehenä pyrkii puolestaan Miro Heiskanen.