Hyökkääjä Antti Jaatinen lopettaa mittavan pelaajauransa.

32-vuotias suomalaishyökkääjä kertoi päätöksestään lauantaina Twitter-tilillään. Jaatisen viimeiseksi seuraksi jäi Ranskan pääsarjassa pelaava Boxers de Bordeaux.

– Nyt on tullut aika päättää urani jääkiekkoilijana ja siirtyä kohti uusia haasteita. Paljon hienoja kokemuksia ja asioita sain kokea jääkiekon parissa.. paljon enemmän mitä olisin voinut edes kuvitellakaan!

– Kiitos kaikille jotka on ollut mukana mahdollistamassa niitä unelmia mistä pikku poikana haaveilin! Joukkuekaverit, huoltajat, valmentajat, lääkärit, hierojat, fysioterapeutit, agentti ja erityisesti oma perhe ja vanhemmat. KIITOS. Jaatinen kirjoitti.

Kokenut hyökkääjä pelasi urallaan muun muassa 191 Liiga-ottelua. Ainutta Suomen mestaruuttaan hän pääsi juhlistamaan keväällä 2012, kun Jaatinen edusti JYPiä.