Suomalaislupaus mätti hurjia tehoja Pohjois-Amerikassa – pelaa ensi kaudella Liigassa: ”Haluan tuoda lisää taitoa”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjälupaus Linus Nyman on tulevalla kaudella yksi Liigan mielenkiintoisimmista nimistä.

Vasta 19-vuotias Jokerit-kasvatti valmistautuu parhaillaan uransa ensimmäiseen Liiga-kauteen. Nyman viilettää tulevalla kaudella Rauman Lukon hyökkäyksessä, jossa hän yrittää tuoda itsestään parhaat puolet esiin.

– Haluan tuoda Lukon hyökkäyspäähän omalla panoksellani lisää taitoa. Pelikäsitys on vahvuuteni, Nyman kommentoi Liigan verkkosivuilla.

Nuorella suomalaislupauksella on vielä vähäisesti kokemusta miesten peleistä, mutta kesän aikana hän saanut totutella tähän.

– Onhan tämä ihan eri peliä kuin junnusarjoissa. Toki tässä on vasta muutama peli alla, mutta vauhti ja erityisesti fyysinen puoli korostuvat junioriliigoihin verrattuna. Jokapäiväisessä tekemisessä on entistä enemmän ammattimaisuutta ja laatua.

– Jokaisen pelaajan pitää antaa kaikkensa joukkueelle. Pitää olla keskittynyt ja terävimmillään silloin, kun pelataan tai harjoitellaan, Nyman kertoi.

Kuluneella kaudella hyökkääjälupaus pelasi vielä Pohjois-Amerikassa, jossa hän edusti Kingston Frontenacsia. Junioriliiga OHL:ssä 67 otteluun syntyi huimat 85 (35+46) tehopistettä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!