Eeli Tolvasen NHL-tulokasleiri ei ole mennyt tehopisteiden valossa hyvin, mutta Nashville Predatorsin GM David Poile ei ole asiasta lainkaan huolissaan.

Predators-lupaukset pelaavat parhaillaan Floridan Esterossa, jossa kahden ottelun jälkeen tilillä on kaksi voittoa. Joukkue on iskenyt myös kymmenen maalia, mutta Tolvanen ei ole osunut kertaakaan.

– Monet ihmiset arvioivat häntä sen mukaan, tekeekö hän tehopisteitä vai ei. Me katsomme hänen luisteluaan, puolustuspelaamistaan – niin kuin monia muitakin asioita. Luulen, että ihmiset unohtavat monesti, että jos olet luotettava puolustussuuntaan, hyökkäyspelillä ei ole niin suurta merkitystä, Poile kommentoi Predatorsin verkkosivuilla.

NHL-seuran pomon mukaan Tolvanen on myöskin asettanut itsensä kahden ensimmäisen ottelun jälkeen hyvään asemaan. Nuoren suomalaislupauksen otteista ollaan pidetty paljon.

Vielä viime kaudella Tolvanen kiekkoili KHL:ssä Jokereiden riveissä, jossa tulosta syntyi huikealla tavalla. NuPS-kasvatti nähtiin myös Suomen olympia- ja MM-joukkueissa.