Unohda Miro Heiskanen! Tämä suomalaislupaus kerää kehuja: ”Hän on jo NHL-pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Miro Heiskasen otteita Dallas Starsin tulokaspeleissä on kehuttu ja hehkutettu niin, että korvia jo punoittaa. Samassa joukkueessa on pelannut myös toinen suomalaislupaus Roope Hintz, joka on jäänyt melkein kokonaan huomiotta.

Mutta ei kaikilta.

Dallas Starsin verkkosivuilla kerrotaan nimettömästä median jäsenestä, joka kiinnitti huomiota nimenomaan Hintziin, ei Heiskaseen.

– Hintz on Dallasin joukkueessa tänä vuonna, vai mitä? Hän on jo NHL-pelaaja, toimittaja puhui Dallasin medialle.

Dallasin valmentaja Jim Montgomery on kannanotossaan hieman maltillisempi, vaikka hehkuttaakin nuorta suomalaista. Hänenkin mielestään Hintz on lähellä NHL-paikkaa.

– Hän on niitä pelaajia, jotka koputtelevat jo ovella, kun katsoo miten hän kehittyi AHL:ssä viime kaudella ja kuinka kovaa hän pelasi pudotuspeleissä, Montgomery sanoo seuran verkkosivuilla.

Maaleja Hintz ei ole NHL-lupausten peleissä vielä saanut aikaan, vaikka paikkoja on ollut. Syöttöpisteitä on kertynyt neljä.

– Paikkoja on ollut paljon, mutta vielä ei ole mennyt sisään. Lauantaina meni jo tolpasta tolppaan viivaa pitkin. Maali tulee kyllä, Hintz kommentoi.

AHL:ssä Hintziä valmentanut Derek Laxdal ylistää myös nuorta suojattiaan.

– Hän on iso, vahva, ostaa luistella ja laukoa niin kuin NHL-pelaaja, samoin syöttää. Hänestä tulee vain parempi, kun hän pääsee varsinaiselle leiritykselle, ja varsinkin kun hän pelaa NHL-pelaajien kanssa, luulen hänen pelinsä tason nousevan, Laxdal sanoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.