Tätä et halua missata! Jokerit syksyn kuumimmassa ottelussa: ”Meidän päävastus”

© Kuva: Mikko Taipale

Tänä iltana kiekko tippuu Pietarissa jäähän, ja siitä alkaa monien kauan odottama huippu-ottelu. Jokerit kohtaa Pietarin SKAn. Matsi ei aiheuta kylmiäväreitä ainoastaan faneissa vaan pelaajissa myös.

– Haluamme olla valmiina 19.30, kun kiekko putoaa jäähän. Tämä on iso mittari meille ja näemme oikeasti, missä mennään. Kyllähän SKA meidän päävastus on, sen tietävät pelaajat ja kaikki, valmentaja Lauri Marjamäki sanoo Jokereiden verkkosivuilla.

SKAn kauden aloitus on ollut suurseuralle harvinaisen huono. Neljästä ensimmäisestä ottelustaan joukkue on hävinnyt kaksi. Tähän ei kuitenkaan kannata liiaksi takertua.

– Heillä on ollut odotuksia huonompi startti, joten he tulevat varmasti kovaa, hyökkääjä Steve Moses sanoo.

Jokerihyökkääjä on itse pelannut Pietarissa puolentoista kauden ajan.

– Me tykkäämme pelata SKA:ta vastaan ja toisinpäin. Tästä on kehkeytynyt herkullinen taistelupari. Tämä on ehdottomasti ottelu, jonka olen merkannut kalenteriin ja uskon koko meidän joukkueen tehneen samoin, Moses sanoo.

Jokeripakki Tommi Kivistö tietää, mihin huippuottelussa tulee kiinnittää huomiota.

– Ylivoimapeli on heidän suurin aseensa eli pitää skoutata se tosin hyvin ja pysyä pois boksista. He eivät tykkää yhtään pelata omalla alueellaan. Siellä olemme vahvoilla, kun pystymme vetämään pitkiä hyökkäyksiä, puolustaja kertoo seuran verkkosivuilla.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.