Huikea Miro Heiskanen hämmästyttää monipuolisuudellaan – pakkipari: ”Hän siirtyi saumattomasti”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin puolustajalupaus Miro Heiskanen on antamassa sellaiset näytöt tiskiin, että farmikomennusta ei tarvitse aivan välittömästi pelätä.

Starsin päävalmentaja Jim Montgomery sekä pakkiparina pelannut Marc Methot hämmästelivät kuin yhteen ääneen Heiskasen kykyä pelata molemmilla puolilla puolustajana. Päävalmentaja Montgomery asetti nuoren suomalaispuolustajan oikealle puolelle, eikä hänen suorituksessa ollut nähtävissä minkäänlaista heilahdusta.

– Hänellä vaikuttaisi olevan kyky pelata molemmilla puolilla koska hän saa pelin näyttämään helpolta. Hänen aivonsa ovat kaksi askelta muita edellä, Montgomery hämmästeli.

– Oli hyvä nähdä hänen pelaavan toisella puolella koska eteen tulee aikoja, jolloin hänen mahdollisesti täytyy pelata siellä.

Pakkipari Methot on urallaan pelannut oikealla puolella, mutta myöntää sen olevan hänelle heikompi osa pelaamista. Vastaavaa eroa hän ei noteerannut Heiskasessa.

– Itse pelasin oikealla puolella paljon Columbuksessa vuosia sitten ja en ole enää mukavuusalueellani siellä. Mutta Miro siirtyi oikealle puolelle saumattomasti, Methot puolestaan kuvailee.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.