Jokereiden toinen kotiotteluviikko huipentuu perjantaina, kun KHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkue kohtaa idän ykkösen, Avtomobilistin.

Helsinkiläisjoukkue on toistaiseksi menettänyt pisteitä ainoastaan viime viikon jatkoaikatappiossa SKA Pietarille.

Tällä viikolla pelaamissaan otteluissa Jokerit on ollut vahva varsinkin toisissa erissä.

Maanantain 8-0-voitossa Traktor Tsheljabinsikia vastaaan joukkue iski kakkoserässä viisi maalia ja keskiviikkona Metallurgia vastaan kolme. Koko alkukauden keskimmäisten erien maaliero on toistaiseksi 19-3.

Joukkueen kapteeni Peter Regin löytää asiaan ainakin yhden syyn.

– Yritämme pelata nopeasti ja toisinaan se toimii parhaiten juuri toisessa erässä, kun pystymme vaihtamaan hyökkäyspäässä. Olemme tehneet monta maalia siten, että olemme pystyneet pitämään paineen pitkään vastustajan alueella, Regin valottaa seuran nettisivulla.

Tanskalaissentteri antaa alkukauden menestyksestä kiitosta valmennuksenlle.

– Valmennus on tehnyt todella hyvää työtä siinä, miten he ovat ohjanneet keskittymisemme oikeisiin asioihin ja kehityskohtiin. Vaikka olemme voittaneet pelejä, emme ole kertaakaan olleet tyytyväisiä. Haluamme vain kehittyä koko ajan. Jos on ollut huono erä, emme ole miettineet sitä liikaa, vaan menneet jäälle parantamaan, Regin toteaa.

Kapteeni on perjantain kärkikamppailusta innoissaan.

-Tiedämme, että vastassa on erittäin hyvä joukkue, joka ei ole vielä kertaakaan hävinnyt. Olemme kuitenkin itsekin hyvässä tilanteessa ja pääsemme pelaamaan kotona, joten lähtökohdat ovat täydelliset, Regin painottaa.