Ilves ja Kärpät iskivät torstaina yhteen Tampereella.

Vaikka ottelu oli vähämaalinen, niin tunnetta siitä ei puuttunut. Suurin melukonsertti nähtiin kamppailun päätöserässä, kun Ilves tasoitti ottelun 1-1:een. Maali kuitenkin hylättiin.

Liigan tilannehuone katsoi, että Kärppien maalivahti Veini Vehviläinen joutui kontaktin alaiseksi ennen kuin kiekko ehti ylittää maaliviivan. Tämä aiheutti ottelun jälkeen valtaisaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Osa katsoi kontaktin olevan selvä, osa taas ei.

Jälkipyykki ei jäänyt kuitenkaan tähä, sillä tilannehuone tarkisti ottelun jälkeen ensimmäisessä erässä sattuneen kontaktin, jossa Ilves-kapteeni Eemeli Suomi törmää Kärppien Sami Anttilaan. Tapaus eteni perjantaina Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn, joka päättää, jaetaanko tilanteesta mahdollisesti jopa pelikieltoa.

Katso Suomen ja Anttilan välinen kontakti tästä:

Niko Leinonen

@leiskaniko
#Liiga'n kurinpitodelegaatio käsittelee kontaktin Eemeli Suomen (#Ilves) ja Sami Anttilan (#Kärpät) välillä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on katsonut torstain #Ilves#Kärpät-ottelussa ajassa 12.32 tapahtuneen kontaktin Ilveksen Eemeli Suomen ja Kärppien Sami Anttilan välillä. Tilanne etenee Suomen osalta Liigan kurinpitodelegaation käsiteltäväksi. #Liiga