Videoblogisarja NHLWAMin kuusiosaisen kolmannen kauden ensimmäinen jakso julkaistiin tiistaina. Sarjaa tekevät Juho “J-Man” Mannisen ja Juhani “Putcola” Putkonen testaavat blogissaan suomalaisten NHL-tähtien kesäkuntoa pilke silmäkulmassa NHLWAM Summer Campilla.

Ensimmäisessä jaksossa ammuttiin lämärikisa, jossa Manninen pääsi yllättämään maailmanmestari Mikael Granlundin pahemman kerran. Kakkosdivisioonan Viikinkejä edustavan ja parhaimmillaan Suomi-sarjaa pelanneen Mannisen kovin lämäri läsähti tutkaan peräti 143 kilometriä tunnissa Granlundin parhaan jäädessä lukemiin 140 km/h.

– Vedin kyllä ihan maksimeilla. 140 on aika kova minulle. Kovaa ampuu äijä, Wildin tähtihyökkääjä vertaili omaa ja Mannisen suoritusta.

Lämärikisassa mukana olivat lisäksi mm. Valtteri Filppula, Eeli Tolvanen, Leo Komarov ja Antti Suomela sekä monia muita suomalaistähtiä. Kisan voit katsoa kokonaisuudessaan painamalla tätä.

Lähteet: Nordicbet, NHLWAM