Kasperi Kapasen edustama Toronto Maple Leafs on seuran historian mittapuulla huimassa vireessä. Joukkue on voittanut kaksi edellistä peliänsä siten, että se on heiluttanut vastustajien reppuja peräti seitsemän kertaa.

Temppu on ainutlaatuinen. Joukkue on nimittäin tehnyt vähintään seitsemän maalia peräkkäisissä peleissä 20 viime vuoden aikana ainoastaan kahdesti aiemmin. Nuo temput toteutuivat joulun 1998 alla sekä vuosi sitten viime kauden alussa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @MapleLeafs scored 7+ goals in consecutive games for the third time in the past 20 years (also Dec. 19-21, 1998 and Oct. 4-7, 2017). #NHLStats #NHLFaceoff

Oma osuutensa maalinmättötalkoissa on ollut Kapasella. Suomen nuorille maailmanmestaruuden tammikuussa 2016 varmistanut hyökkääjä nimittäin saalisti viime yönä tehot 0+2 ja sitä edellisessä pelissä tilastoihin merkattiin myös kaksi pinnaa (1+1).

Kapanen on joukkueensa sisäisessä pistepörssissä viidentenä ja koko NHL:n pörssissä sijan 40 paikkeilla kelvollisella saldolla 1+3. Kaikki pinnat ovat tulleet siis mainituissa maalikarkeloissa.