Dallas Stars lähetti Roope Hintzin farmiin. Edellisessä pelissä Hintz pääsi kokeilemaan kovempien ketjukavereiden kanssa, mutta ei saanut tehoja aikaiseksi. Niinpä farmi kutsuu.

– Hänen täytyy pelata vähän enemmän pelejä ja saada enemmän minuutteja. Hän ei ole juuri pelannut kiekon kanssa meidän peleissämme. Hänen täytyy lähteä farmiin, pysyä kiekossa ja luoda tilanteita, Dallas-valmentaja Jim Montgomery kertoo SportsDayn haastattelussa.

– Hänen pelissään ei ollut samanlaista tarkoitushakuisuutta kuin silloin, kun hän pelasi paikasta joukkueessa. Hänen täytyy palata siihen. Hänen täytyy palata olemaan Roope ja pelata vahvuuksillaan.

Hintzin korvaajaksi on nostettu Justin Dowling. 28-vuotias kanadalaishyökkääjä on pelannut aiemmin urallaan yhdeksän NHL-ottelua Starsin paidassa ja antanut niissä kaksi maalisyöttöä. AHL:ssä Dowling on tehnyt kovia pistemääriä tasaisesti vuosien mittaan. Parhaalla kaudellaan 2014-15 hän teki tehot 24+26.