Ilves vahvistaa puolustustaan Cam Barkerilla. Kanadalaispuolustaja on urallaan pelannut 310 NHL-ottelua. Tehokkaimmalla kaudellaan 2008-09 Chicago Blackhawksissa puolustaja takoi 68 ottelussa huimat 6+34 tehot.

NHL-kaukalot jäivät taakse kaudella 2013-14, jolloin Barker aloitti pitkän KHL-kierroksensa. Kaudella 2015-16 lähes satakiloinen puolustaja iski 55 KHL-ottelussa tehot 9+31.

– Hienoa saada Ilvekseen näin kovan luokan kaveri vahvistamaan puolustustamme. Barkerin kiekollinen osaaminen tuo varmasti myös ylivoimapeliimme lisää mahdollisuuksia, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seuransa kotisivuilla.

Viime kaudella 32-vuotias pakki pelasi HC Slovan Bratislavassa ja SCL Tigersissa. 37 KHL-ottelussa hän teki tehot 2+8 ja Sveitsin liigan kolmessa ottelussaan hän viimeisteli yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön.

Sopimus pitää sisällään marraskuun loppuun kestävän try out -jakson. Barker pelaa ensimmäisen ottelunsa joko torstaina TPS:ää vastaan tai lauantaina Pelicansia vastaan.