Patrik Laine ja Pinja Laine toteuttivat yhdessä Brother Christmas -nimellä tunnetun Ari Koposen kanssa 7-vuotiaan pojan suuren haaveen.

Kyseinen poika kärsii lonkkien kondrolyysistä sekä vaikeasta sydänviasta, minkä takia iso osa lapsuusajasta on mennyt sairaalassa. Poika on myös kova NHL-fani, joten hän olisi halunnut kovasti Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin väliseen otteluun, kun hän kuuli, että joukkueet saapuvat Helsinkiin.

Pojan perhe ei kuitenkaan olisi kuitenkaan pystynyt toteuttamaan lapsensa unelmaa, koska liput myytiin hetkessä loppuun, eikä budjettikaan olisi kestänyt huippukalliita hintoja. Tästä syystä pojan äiti päätti ottaa yhteyttä Brother Christamasiin.

– Lähetän sinulle viestiä, kun en tiedä keneltä muulta voisin apua pyytää.
7-vuotias poikamme sairastaa erittäin harvinaista lonkkien kondrolyysi sairautta, minkä vuoksi hänellä on kovia kipuja ja ongelmia liikkumisen kanssa. Hän on joutunut luopumaan paljosta ja tekemään kompromisseja koko pienen elämänsä ajan. Tämän lisäksi pojallamme on vaikea sydänvika, minkä vuoksi hän on joutunut läpikäymään suuria leikkauksia ja taistelemaan elämästään jo ennen tätä lonkkien sairautta.

– Poikamme on ihana, elämäniloinen ja hyvällä huumorilla varustettu iso lätkäfani. Hän ei ikinä koskaan pyydä itselleen mitään paitsi sinä päivänä kun kuuli, että NHL tulee Helsinkiin. Pojan unelma olisi päästä katsomaan Florida Panthers vs. Winnipeg Jets peliä. Lippujen hinnat ovat meille vain liian kovat ja peli on loppuunmyyty. Vaikka et voisi meitä auttaa, kiitos kaikesta hyvästä, jota levität ympärillesi, pojan äiti kirjoitti.

Unelma kävi lopulta toteen

Viestin jälkeen auttaja lopulta löytyi. Laineen sisko toimitti nimittäin pojalle sekä hänen äitilleen liput NHL-otteluun. Tämän lisäksi poika sai Jetsin pelipaidan Laineen nimmarilla.

– Poika lähettää terveisiä Helsingistä. Tunteet on jokseenkin pinnassa tällä hetkellä. Kiitos ihan mielettömästi. Elämä ei ole reilua, kun on tarpeeksi kauan tarponut vastoinkäymisestä toiseen, toisen ihmisen vilpitön halu auttaa ja tuottaa hyvää mieltä, koskettaa sydämen pohjassa saakka! Tänään meidän pojan unelma toteutuu, pojan joka on joutunut elämässään kokemaan niin paljon sellaista, mitä ei pienen pojan kuuluisi joutua kokemaan, pojan äiti kirjoitti.

Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.