Los Angeles Kingsillä on harvinaisen kovaa epäonnea. Joukkueen ykkösvahti Jonathan Quick on vielä pitkään sivussa polvileikkauksen jäljiltä. Nyt joukkueen kakkosvahti Jack Campbell loukkaantui ja on poissa peleistä neljästä kuuteen viikkoa.

Joukkue on nostanut AHL:stä kokeneen Petr Budaj’n ja nuoren Cal Petersenin. Kummastakaan tuskin on kannattelemaan heikosti pelaavaa Los Angelesia.

Kings kaipaa kipeästi vahvistusta maalivahtiosastolleen. Vapaana olevista maalivahdeista kovatasoisin on ehdottomasti Kari Lehtonen, jonka ura Dallas Starsissa tuli viime kauden jälkeen tiensä päähän.

Lehtonen todisti viime kaudella pystyvänsä olemaan luotettava kakkosvahti. Ben Bishopin loukkaannuttua hänen otteissaan näkyi pientä ailahtelua, mutta ”Kärppä” olisi silti ehdoton vahvistus Kingsin maalin suulle.

Lue myös: Suomalaislupaus takoo mielettömiä tehoja – valittiin juniorisarjansa viikon hyökkääjäksi