Boston Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy kommentoi peleistä sivussa henkilökohtaisten syiden takia olleen tähtivahti Tuukka Raskin tilannetta seuran Twitter-tilillä sunnuntaina lyhyesti.

Suomalaisveskari on ollut yhteyksissä Bruinsin jäsenten kanssa, vaikka häneltä ovatkin pelit jääneet lähimenneisyydessä väliin.

– Luulen, että Tuukka liittyy matkaamme tiistaina. Keskustelemme siitä huomenna (maanantaina), luotsi valotti.

Paluuajankohta kuulostaisi loogiselta aiempiin kommentteihin vedoten.

– Tuukka on pois muutaman päivän henkilökohtaisen syyn takia. Se ei liity terveyteen. On tärkeää, että kaikki kunnioittavat hänen yksityisyyttään, GM Don Sweeney tiivisti aiemmin.

31-vuotiaan Raskin NHL-kausi on käynnistynyt tahmeasti. Suomalaistähti on pelannut kahdeksan ottelua ja hänen torjuntaprosenttinsa on 90,1.

On kuitenkin sanomatta selvää, että Bruinsille Raskin paluu olisi iso asia, vaikka suomalaisen osalta alku on ollut hankala ja Jaroslav Halak on samalla onnistunut torjumaan joukkueen voittoputkeen.

Boston aloittaa Suomen aikaa torstaina neljä ottelua käsittävän vieraskiertueen. Se kohtaa viikon reissulla Colorado Avalanchen, Dallas Starsin, Arizona Coyotesin ja Detroit Red Wingsin.